App

 


 

Welkom bij Partycupcakes, hét springerle en stamps (lakzegels) verkooppunt van Nederland.

NIEUW zijn de workshops mini sloffen gebak, natuurlijk gebruiken we ook de springerle mallen en de stamps tijdens deze workshops, neem snel een kijkje en wie weet zie ik je bij mij thuis tijdens een workshop.

VAKANTIE: in de zomervakantie doen wij het rustig aan, bestel op tijd want je bestelling kan er een daagje langer over doen. 

Sinds begin 2013 zijn de springerle mallen ook in Nederland verkrijgbaar. Van origine zijn deze mallen bedoeld om springerle koekjes mee te maken. Het is een koekje dat heel licht van kleur is, bijna wit, met anijssmaak. Een koekje dat traditioneel Duits is en daar in het Kerstseizoen gegeten wordt. Maar met deze mallen kan je ook 'gewone' koekjes bakken. Zorg voor een recept waarmee de koekjes mooi strak blijven en niet 'uitlopen'. Met deze mallen maak je eenvoudig gedetailleerde koekjes, decoraties van marsepein of fondant om deze vervolgens op cupcakes of taart te verwerken. Ook kan je met het speciale papier uit de webshop papieren ornamenten maken om te gebruiken op bijvoorbeeld kaarten.

Veel plezier bij het bekijken en het winkelen in deze webshop.

Volg Partycupcakes ook op Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes, de nieuwste mallen, voorbeelden en recepten.