Workshops

Workshops

OP HET MOMENT WORDEN ER GEEN WORKSHOPS AANGEBODEN.

 

Tijdens deze originele workshop gaan we zelf de sloffengebakjes maken, bakken en decoreren. Terwijl ze in de oven staan en er heerlijke geuren vrijkomen, maken we een luchtige Swiss meringue botercrème waar we smaak en kleur aan toevoegen. Tijdens de workshop leer je hoe je met een spuitzak om moet gaan, diverse spuittechnieken met verschillende spuitmondjes komen aan bod. Ook maken we grotendeels de decoratie die op de sloffen komt zelf, dit kan een bloem van fondant zijn of een decoratie gemaakt met behulp van de stamps.  Aan het eind van de workshop neem je een doosje eigengemaakte mini sloffen,  een hoop kennis en de bijbehorende recepten mee naar huis. Ook als je geen keukenprins of prinses bent ga je met zo’n doosje prachtige slofjes naar huis.

De workshops worden gegeven bij mij thuis in m'n knusse keuken, daar is plek voor  4 personen, de workshop gaat alleen door bij 4 personen. De workshops vinden plaats in Reeuwijk. 

De duur van de workshop is ongeveer 3 uur, maar houd rekening met een eventuele uitloop. 

Tijdens de workshop kun je diverse producten aanschaffen, zoals de ringen waar we in bakken, maar ook de stamps. Deze kunnen contant of met de pin worden voldaan.